/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Moldoveanul rănit grav în accidentul din Ungaria are nevoie de ajutor financiar

missing
11 iulie 2017, ora 10:58

Pe platforma de colectare Guvern24 a fost lansat un proiect de colectare a donațiilor pentru familia lui Ilie.

Traumele sunt multiple, iar Ilie a fost nevoit să fie transportat cu elicopterul, după ce a fost descarcerat de o echipă de salvatori. Îi este afectat un plămân, are o fractură deschisă la încheietură, fractură deschisă de picior, câteva coaste rupte.

Momentan, este internat într-o clinică din Ungaria, unde medicii încearcă să-l salveze. Prima operație a avut loc imediat cum a fost adus la spital și a durat 6 ore. Cel mai afectat este piciorul care, din păcate, are puține șanse să fie salvat.

Costurile sunt enorme, iar familia este disperată și încearcă din răsputeri să găsească soluții financiare pentru a-l salva.

Bărbatul a îndrăgit meseria de șofer, iar la momentul accidentului el se odihnea după căteva ore de muncă.

Persoanele care vor să-l ajute o pot face prin intermdiul platformei Guvern24.md sau să o contacteze pe Tatiana, soția lui Ilie la nr: 069198389.

* Pentru a dona, expediați un SMS cu numărul 899 la numărul scurt 1555 (Abonații Moldcell, Unite). *Suma unei donații este de 24 de lei.

* Pentru a dona, telefonați la numărul scurt 1555 și formați codul proiectului – 899 (Abonații Moldcell, Unite, Moldtelecom). *Suma unei donații este de 24 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram