Un individ în vârstă de 35 ani, domiciliat în Chişinău și judecat anterior pentru diverse infracţiuni patrimoniale, a fost încătuşat de polițiști, după ce ar fi pătruns întru-un automobil şi în oficiul unei întreprinderi, de unde a sustras două genţi. Acesta a fost urmărit şi reţinut pe urme fierbinţi, fiind imobilizat şi încătuşat pe o stradă din sectorul Râşcani al Capitalei, de comun cu un echipaj mobil 902.

Asupra lui poliţiştii au depistat genţile furate, care a recunoscut că le-ar fi sustras. potrivit datelor stabilite, bănuitul a pătruns într-un automobil de model Dacia Logan, a cărei parbriz a fost lăsat deschis de către proprietar.

Acesta a deschis portiera şi a sustras o geantă în care se aflau acte de identitate, mijloace financiare şi alte bunuri materiale, în valoare totală de 2.000 lei. Iar a doua geantă ar fi furat-o din oficiul unei întreprinderi, din stradela Studenţilor a sectorului Râşcani. Individul a pătruns prin acces liber în birou şi a sustras geanta unei angajate, lăsată fără supraveghere pe masă, în care se aflau bani, carduri bancare şi bunuri materiale în valoare totală de 6.300 lei.

În acest context, poliţitşii l-au reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. El este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 lei până la 27.000, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!