Un individ în vârstă de 35 ani, domiciliat în Chişinău și judecat anterior pentru diverse infracţiuni patrimoniale, a fost încătuşat de polițiști, după ce ar fi pătruns întru-un automobil şi în oficiul unei întreprinderi, de unde a sustras două genţi. Acesta a fost urmărit şi reţinut pe urme fierbinţi, fiind imobilizat şi încătuşat pe o stradă din sectorul Râşcani al Capitalei, de comun cu un echipaj mobil 902.

Asupra lui poliţiştii au depistat genţile furate, care a recunoscut că le-ar fi sustras. potrivit datelor stabilite, bănuitul a pătruns într-un automobil de model Dacia Logan, a cărei parbriz a fost lăsat deschis de către proprietar.

Acesta a deschis portiera şi a sustras o geantă în care se aflau acte de identitate, mijloace financiare şi alte bunuri materiale, în valoare totală de 2.000 lei. Iar a doua geantă ar fi furat-o din oficiul unei întreprinderi, din stradela Studenţilor a sectorului Râşcani. Individul a pătruns prin acces liber în birou şi a sustras geanta unei angajate, lăsată fără supraveghere pe masă, în care se aflau bani, carduri bancare şi bunuri materiale în valoare totală de 6.300 lei.

În acest context, poliţitşii l-au reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. El este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 lei până la 27.000, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!