/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Atenție la bunurile personale! Un bărbat a fost reținut după ce ar fi furat două genți

12 iulie 2017, ora 12:13

Asupra lui poliţiştii au depistat genţile furate, care a recunoscut că le-ar fi sustras. potrivit datelor stabilite, bănuitul a pătruns într-un automobil de model Dacia Logan, a cărei parbriz a fost lăsat deschis de către proprietar.

Acesta a deschis portiera şi a sustras o geantă în care se aflau acte de identitate, mijloace financiare şi alte bunuri materiale, în valoare totală de 2.000 lei. Iar a doua geantă ar fi furat-o din oficiul unei întreprinderi, din stradela Studenţilor a sectorului Râşcani. Individul a pătruns prin acces liber în birou şi a sustras geanta unei angajate, lăsată fără supraveghere pe masă, în care se aflau bani, carduri bancare şi bunuri materiale în valoare totală de 6.300 lei.

În acest context, poliţitşii l-au reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. El este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 lei până la 27.000, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram