Un locuitor al raionului Teleneşti a fost condamnat la închisoare pentru omorul fiului său de 15 ani. Potrivit probelor administrate de Procuratura raionului Teleneşti reiese că, în iunie 2016, inculpatul, fiind în stare de ebrietate, i-a aplicat fiului său multiple lovituri cu un melesteu, cauzându-i leziuni corporale grave, în urma cărora copilul decedat. În continuare, agresorul, pe motiv de gelozie, i-a aplicat lovituri şi fostei sale soţii.

De menţionat că, inculpatul, în vârstă de 49 de ani, era divorţat de soţia sa, însă locuia cu aceasta şi fiul lor minor.

Pentru comiterea violenţei în familie, soldată cu decesul victimei, inculpatul a fost condamnat la 15 ani de detenţie în penitenciar de tip închis. Procurorii consideră sentinţa ilegală şi au contestat-o, solicitând ca inculpatul să fie condamnat, pentru omor intenţionat săvârşit asupra unui minor şi violenţă în familie, la 19 ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!