/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Facebook va permite difuzarea publicității în Messenger

missing
12 iulie 2017, ora 15:47

După teste “promițătoare” în Australia și în Thailanda, “reclamele din Messenger sunt generalizate”, a declarat compania într-un comunicat, subliniind faptul că 1,2 miliarde de persoane utilizează serviciul Messenger cu regularitate.

Facebook a invitat agențiile de publicitate să creeze reclame pentru pagina de start a aplicației mobile Messenger, care vor permite acestor companii să se adreseze unui număr mai mare de utilizatori.

În prezent, agențiile de publicitate pot să contacteze doar utilizatorii serviciului Messenger care au avut deja o conversație cu aceste companii.

Facebook nu a precizat data la care publicul larg va începe să vadă aceste reclame în meniul de start al aplicației Messenger.

Anunțul a fost făcut în contextul în care Facebook caută noi metode pentru a-și crește cota de piață în cadrul publicității digitale, care reprezintă partea principală a cifrei sale de afaceri.

Rețeaua de socializare, care a depășit recent pragul de 2 miliarde de utilizatori lunari, a ajuns la saturație: nu mai există locuri în care pot fi plasate mai multe reclame — de aici decizia de a deschide serviciul Messenger într-o manieră mai largă în fața agențiilor de publicitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram