Astăzi, 12 iulie, în jurul orei 06:15, pe strada Vaarlam din capitală, un șofer a fost documentat de inspectorii de patrulare în timp ce transporta, ilegal, 12 saci de polietilenă cu carne porcină înghețată, de circa 240 kg, și 2 carcase refrigerate cu masa aproximativă de 70 kg, în condiții sanitar-veterinare neprielnice.

Șoferul automobilului de marca FORD Tranzit, în vârstă de 30 de ani, nu a putut explica proveniența cărnii. Automobilul, împreună cu marfa și conducătorul auto, au fost escortați și predați Inspectoratului de Poliție Centru pentru stabilirea circumstanțelor.

În scopul evitării apariţiei îmbolnăvirilor, Inspectoratul Național de Patrulare recomandă cetățenilor să nu procure produse alimentare de origine animală din spaţii improvizate, nesupuse controlului sanitar-veterinar sau în sistem de vânzare stradal, în care nu este asigurată o temperatură și o stare de igienă corespunzătoare.

Foto:
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!