Șapte tineri au fost reţinuţi de oamenii legii, pentru că au manifestat un comportament inadecvat şi au deranjat ordinea publică. Incidentul a avut loc sâmbătă, 8 iulie, în incinta unei instituţii de agrement din sectorul Ciocana al Capitalei. Persoanele se aflau în stare de ebrietate.

Starea de agresivitatea a fost manifestată după ce indivizii au fost dați afară din local pentru că erau beți. Imediat după aceasta, cei șapte au început să manifeste un comportament agresiv, să insulte și să arunce cu pietre în direcția localului. La fața locului au fost solicitată paza particulară și poliția.

Imaginile incidentului au fost filmate de către un agent de pază, care avea instalată pe haină o cameră de filmare.

Cei șapte tineri au fost identificați. Aceștia sunt originari din Chișinău și Anenii Noi și au între 24 și 19 ani.

Poliția capitalei a deschis un dosar penal pentru huliganism, iar cei șapte suspecți sunt cercetați în stare de libertate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!