O turistă din Noua Zeelandă a decedat după ce a fost doborâtă de un Boeing 737 care tocmai decolase de pe aeroportul Princess Juliana de pe insula St. Maarten, din Caraibe. Aeroportul este unul din cel mai vestit și periculos din lume, datorită faptului că este siituat foarte aproape de plaja.

Adesea, turiștii se apropie prea mult de pista pentru a face poze. Asta s-a întâmplat și în cazul femeii în vârstă de 57 de ani, care stătea lângă gardul de la sfârșitul pistei.

Turista a fost rănită când avionul a decolat. Aceasta a fost transportată la spital, însă a murit din cauza rănilor grave la cap.

Pe plajă sunt instalate semne de avertizare, iar poliția locală explică de zi cu zi turiștilor care stau în preajma gardului despre cât de periculos este acest lucru.

Video cu un caz similar filmat în aprilie 2012:

În imediata apropiere a plajei sunt instalate semne de avertizare, iar poliția locală explică de zi cu zi turiștilor care stau în apropiere de gard cât de periculos este acest lucru.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!