/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Sheriff, debut cu dreptul la europene. Viespile au reușit să bată golul victoriei în minutul 79

missing
13 iulie 2017, ora 19:31

Chiar dacă Sheriff era favorită în meciul cu Kukesi, viespilor nu li s-a dat ușor meciul de acasă. Golul victoriei a venit abia în minutul 79, când un fotbalist al campioanei Albaniei a atins balonul cu mâna în careu, după care arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri pentru tiraspoleni. Nou intratul Badibanga a transformat perfect lovitura, marcând golul salvator. Acesta a sărbătorit deschiderea scorului printr-un gest mai „deosebit” .

Astfel, Sheriff pleacă cu prima șansă de calificare în etapa a treia preliminară a celei mai prestigioase competiții fotbalistice. Returul dintre cele doua formații va avea loc pe 19 iulie, în Albania.

Astăzi, o altă echipă moldovenească își continuă parcursul în cupele europene. Zaria, după un debut slab în campionatul Moldovei, va încerca să țină piept în etapa a doua a preliminariilor Europa League, echipei cipriote, Appolon. În prima etapă, formația moldovenească a trecut de Sarajevo. Meciul va începe la ora 20:00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram