Un site de turism a luat în calcul cheltuielile de cazare, mâncare, transport și excursii pe care le suportă un turist în timpul unei călătorii și a realizat un top al celor mai ieftine destinații turistice din Europa.

Potrivit site-ului de turism opitrip.com, Chișinău este a noua cea mai ieftină destinație turistică din Europa. Aici, un turist cheltuie pentru un weekend 20 de euro pentru cazare, 11,5 euro pentru mâncare, 1,43 euro pentru transport și 6 euro pentru alte activități.

Cel mai ieftin oraș este considerat capitala Ucrainei, Kiev. Aici un turist cheltuie doar 11 euro pentru cazare, 13 eurocenți pentru transport și 20 de euro pentru mâncare și ale excursii.

A doua cea mai ieftină destinație turistică este București. Acolo costurile pentru cazare și mâncare ajung la 10 euro pentru un weekend fiecare, iar pentru transport și alte excursii, turiștii ar trebui să scoată din buzunar încă aproximativ 26 de euro.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!