/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Chișinăul continuă să fie în topul celor mai ieftine destinații turistică din Europa

missing
15 iulie 2017, ora 16:26

Potrivit site-ului de turism opitrip.com, Chișinău este a noua cea mai ieftină destinație turistică din Europa. Aici, un turist cheltuie pentru un weekend 20 de euro pentru cazare, 11,5 euro pentru mâncare, 1,43 euro pentru transport și 6 euro pentru alte activități.

Cel mai ieftin oraș este considerat capitala Ucrainei, Kiev. Aici un turist cheltuie doar 11 euro pentru cazare, 13 eurocenți pentru transport și 20 de euro pentru mâncare și ale excursii.

A doua cea mai ieftină destinație turistică este București. Acolo costurile pentru cazare și mâncare ajung la 10 euro pentru un weekend fiecare, iar pentru transport și alte excursii, turiștii ar trebui să scoată din buzunar încă aproximativ 26 de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram