Organizatorii celei de-a patra ediții a Concursului Fotografiilor cu Drona, organizat cu suportul Dronestagram si National Geografic, au anunțat câștigătorii anului 2017. Juriul a analizat peste 8.000 de cereri de participare în concurs în categoriile Natură, Oameni, Urban, precum și o categorie specială de Creativitate.

„Am fost extrem de impresionat de creativitatea fotografiilor din concurs. Fotografii au utilizat dronele pentru a surprinde lumea dintr-o nouă perspectivă unica“, a spus editorul foto al National Gheographic Traveler, Jeff Heimsath.

„Procesul de selecție nu a fost deloc ușor, concursul dat a scos la suprafață, cu certitudine, cele mai bune imagini cu drona din jurul lumii”, a mai adăugat acesta potrivit birdinflight.com.

Mai jos puteți urmări o galerie cu cele mai reușite fotografii din cadrul concursului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!