Președintele Republicii Moldova a participat la ceremonia oficială de deschidere a Festivalului Internaţional „Slaveanski Bazar” de la Vitebsk – unul dintre cele mai cunoscute şi de amploare în spaţiul post-sovietic şi din afara acestuia.

Șeful statului a salutat participanţii la concurs, dorindu-le să-şi manifeste talentul în toată splendoarea acestuia, se menționează într-un comunicat de presă remis de Președenție.

Igor Dodon a menționat că la Festival, cu susţinerea Fundaţiei de Binefacere „Din Suflet”, fondată de Prima Doamnă a Moldovei, Galina Dodon, participă, în diferite categorii: cîştigătoarea mai multor concursuri internaţionale, eleva cl. a VI-a de la Liceul „Ciprian Porumbescu”, Maria Cazarinov, interpretul Daniel Şveţ, învingător al concursului de preselecţie naţional, precum şi ansamblul coregrafic din or. Cimișlia ”Europa”.

Președintele le-a dorit tinerelor noastre talente să reprezinte în modul cel mai destoinic Moldova şi să revină în Patrie cu victorie în concurs.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!