Cea mai urmărită pagină din Moldova pe Facebook este cea a DJ-ului Andrew Rayel, care are 867.985 aprecieri. Cel puțin așa reiese dintr-un top disponibil pe SocialBakers, o companie globală care se ocupă de social media analytics.

Clasamentul este urmat de pagina gindul.md și cea a interpretului Ian. În top 10 se mai regăsesc paginile Carla’s Dreams, Ion Paladi, Bestseller, KissFM Chișinău, O carte pentru tine, Altarul Credinței și pagina Maiei Sandu.

Mai mult, cea mai populară pagină din Moldova cu fani locali este cea a liderului PAS, Maia Sandu, la care, dintre cele 131.234 de aprecieri, 69.430 de aprecieri sunt ale moldovenilor.

Dintre toate paginile de pe Facebook, cei mai mulți moldoveni se găsesc pe paginile FISHKI.NET (108.931 aprecieri din partea moldovenilor), AdMe.ru (108.667 aprecieri) și PURE – Самые невероятные и интересные события со всего мира (77.741 aprecieri).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!