/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Topul celor mai puternice pașapoarte din lume. Pe ce loc se clasează Republica Moldova?

missing
15 iulie 2017, ora 14:10

Vecinii noștri români, dar și moldovenii care dețin un pașaport românesc, pot călători în 143 de țări, poziția ocupată în clasament de către pașaportul român fiind cu numărul 14.

În topul clasamentului se află pașaportul german și cel din Singapore, posesorii căruia pot vizita 158 de țări fără a deține o viză. Clasamentul este continuat de Suedia și Coreea de Sud care au acces la 157 de țări. Cei din Danemarca, Finlanda, Italia, Franța, Spania, Norvegia, Japonia, Marea Britanie și America pot trece frontierele a 156 de țări fără nicio problemă.

Cei mai nefericiți sunt cei de la capătul clasamentului. Cei din Irak au acces la 26 de țări, cei din Pakistan la 25 de țări, în timp ce cei din Afganistan pot călători fără vize în doar 22 de țări.

Întreg topul poate fi găsit accesând acest link.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram