Valeriu Munteanu, fostul ministru al Mediului, își menține sănătatea și tinerețea cu toate puterile. Duminică, în timp ce majoritatea dintre noi ne-am odihnit, Munteanu, alături de fostul său consilier, a participat la o cursă de înot pe lacul Ghidighici.

Liberalul a participat la cea de-a cincea ediție a competiției Sea Mile. Acesta a reușit să se claseze pe locul 115 din 131, la proba de înot pentru distanța de 1.852 m, înregistrând un timp de 1:17:39.9.

„Pentru orice popor, dar și pentru orice cetățean in parte, sportul este o alternativă pozitivă a spitalelor și a medicațiilor fără noimă”, scrie Munteanu e pagina sa de Facebook.

Se pare că înotul și alergatul – sunt doua practici care-l mențin într-o forma de invidiat. Acesta a participat până acum la nenumărate competiții sportive.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!