Pasagerul rus Yevgeny Kayumov, care zbura la clasa bussines, a filmat o stewardesă a companiei Emirates turnând șampania neconsumată înapoi în sticlă.

Acesta a încărcat filmul pe rețelele sociale, etichetând compania aeriana și punându-le întrebarea: “Aceasta este practica obișnuită a companiei?”.

Răspunsurile au fost extrem de diverse, din partea celor care îl urmăresc online: de la persoane care au spus ca acest filmuleț s-ar putea să o coste locul de muncă pe stewardesă, până la oameni care nu au observat nimic greșit în legătură cu această practică.

“Emirates încearcă mereu să ofere servicii de calitate superioară. Acțiunile înregistrate în acest video nu corespund cu standardele companiei. Momentan investigam incidentul”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!