/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ O stewardesă de la Emirates, filmată în timp ce turna șampania neconsumată înapoi în sticlă

missing
16 iulie 2017, ora 18:17

Acesta a încărcat filmul pe rețelele sociale, etichetând compania aeriana și punându-le întrebarea: “Aceasta este practica obișnuită a companiei?”.

Răspunsurile au fost extrem de diverse, din partea celor care îl urmăresc online: de la persoane care au spus ca acest filmuleț s-ar putea să o coste locul de muncă pe stewardesă, până la oameni care nu au observat nimic greșit în legătură cu această practică.

“Emirates încearcă mereu să ofere servicii de calitate superioară. Acțiunile înregistrate în acest video nu corespund cu standardele companiei. Momentan investigam incidentul”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram