Compania Fly One anunță că la cererea agenției turistice care a contractat cursa charter cu destinația Chișinău-Heraklion-Chișinău, va suspenda zborurile în zilele de vineri, începând cu 21 iulie anul curent.

Totodată, cursele charter spre această destinație vor fi operate în fiecare zi de miercuri și duminică.

Persoanele care au procurat voucherele de vacanță sau bilete avia spre această destinație sunt rugate să contacteze agenția turistică contractantă și să verifice dacă au transport asigurat pentru perioada respectivă sau cazare conform noului orar de zbor și după caz să se asigure cu reperfectarea acestora.

Reamintim că, pe 2 iulie, 170 de pasageri au rămas blocați pe aeroportul din Heraklion, Grecia, asta după ce avionul companiei FlyOne a fost nevoit să revină de urgență pe aeroport după o oră de zbor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!