/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ A dus limba română pe scena din Belarus. Prestația lui Daniel Șveț la „Slavanskii Bazar”

missing
17 iulie 2017, ora 09:29

Pentru concurs Daniel a ales să cânte piesa trupei Akord „Mă doare”. „Eu din păcate nu am trecut în finală și desigur îmi pare rău de asta, dar nu regret nicio picătură, fiindcă ceea ce am obținut eu la acest concurs deja este un trofeu grandios pentru mine, mă refer la prietenii pe care i-am obținut aici, experiența memorabilă și simțul unui adevărat artist, eu am cântat piesa trupei Akord – Mă doare (vă mulțumesc pentru așa o piesă adâncă cu un sens extrem de veridic) și ne uitând la faptul că piesa este în limba română, publicul a reacționat fermecător și cred că au înțeles ce am vrut să transmit prin această piesă”, a scris interpretul post eveniment.

În cadrul concursului, din Republica Moldova participă, în diferite categorii: câştigătoarea mai multor concursuri internaţionale, eleva cl. a VI-a de la Liceul „Ciprian Porumbescu”, Maria Cazarinov, precum şi ansamblul coregrafic din or. Cimișlia „Europa”.

Amintim că, la ceremonia oficială de deschidere a festivalului „Slaveanskii Bazar” a participat și președintele țării Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram