Un bărbat de 30 de ani și concubina acestuia, de 22 de ani, din Chișinău, sunt cercetați penal după ce au șantajat un bărbat. Indivizii cereau bani sub pretextul că ar deține informații compromițătoare privind viața personală a victimei și care le-ar putea divulga familiei, rudelor.

Forțele de ordine au fost sesizați de victimă, precum că timp de o săptămână este șantajat și amenințat de două persoane, care i-au cerut suma de 1.100 euro pentru ne divulgarea informației, solicitând ca banii să fie transmiși prin intermediul contului bancar al unuia dintre suspecți.

Datorită acțiunilor prompte ale poliției, acțiunile ilegale ale bănuiților au fost prevenite, iar suspecții au fost reținuți în timp ce așteptau să fie transmiși banii pentru a-i putea estorca prin intermediul unui bancomat, amplasat pe o stradă din municipiul Chișinău.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală. Conform legislației, persoanele culpabile de șantaj se pedepsesc cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!