/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Cuplu reținut pentru șantajul unui bărbat. Au cerut 1.100 de euro pentru a nu divulga informaţii compromițătoare

missing
17 iulie 2017, ora 16:38

Forțele de ordine au fost sesizați de victimă, precum că timp de o săptămână este șantajat și amenințat de două persoane, care i-au cerut suma de 1.100 euro pentru ne divulgarea informației, solicitând ca banii să fie transmiși prin intermediul contului bancar al unuia dintre suspecți.

Datorită acțiunilor prompte ale poliției, acțiunile ilegale ale bănuiților au fost prevenite, iar suspecții au fost reținuți în timp ce așteptau să fie transmiși banii pentru a-i putea estorca prin intermediul unui bancomat, amplasat pe o stradă din municipiul Chișinău.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală. Conform legislației, persoanele culpabile de șantaj se pedepsesc cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram