Dacia Chișinău a remizat acasă cu Sheriff Tiraspol, scor 1-1, iar ambele goluri au fost marcate în prima repriză a partidei. S-a întâmplat în cadrul meciurilor disputate în cea de-a doua etapă a Diviziei naționale. În cealaltă partidă, Zaria Bălți a pierdut la limită meciul cu Milsami Orhei, suferind astfel a doua înfrângere consecutivă în campionat.

Scorul în partida dintre Dacia Chișinău și Șheriff Tiraspol a fost deschis în minutul 12, după ce mijlocașul Gheorghe Anton a marcat în propria poartă. Cu doar un minut înainte de finalul primei reprize, viespile au reușit să egaleze prin Josif Brezovec, după pasa excepțională a lui Vitalie Dmașcan cu călcâiul. Scorul a rămas neschimbat până la finalul partidei, încheindu-se cu 1 la 1.

Antrenorul Viespilor, Roberto Bordin, a declarat că jocul dur al adversarului, dar și greșelile de arbitraj, au avut un efect negativ asupra echipei sale.

„Suntem foarte indignați, chiar din primele minute s-a văzut că am fost faultați foarte mult. Arbitrul a omis foarte multe cartonașe galbene, probabil când era momentul oportun să le dea”, a spus Roberto Bordin, antrenor FC Sheriff.

De cealaltă parte, patronul Lupilor Galbeni, Adlan Siskanov, a susținut că meciul a fost unul corect și fără încălcări.

„Da, așa este joaca, unde a fost multă luptă și multă tensiune”, a mărturisit Adlan Sishanov, patronul Dacia Chișinău.

În cealaltă partidă, unica echipă din Divizia Națională care a rămas în preliminariile Europa League, Zaria Bălți, este deja la a doua înfrângere în campionat, după ce aseară a cedat în fața lui Milsami Orhei scor 1-0. Următoarea etapă a Diviziei Naționale se va disputa pe data de 22 -23 iulie.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!