/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Divizia Națională: Sheriff a încheiat la egalitate derby-ul cu Dacia

missing
17 iulie 2017, ora 19:58

Scorul în partida dintre Dacia Chișinău și Șheriff Tiraspol a fost deschis în minutul 12, după ce mijlocașul Gheorghe Anton a marcat în propria poartă. Cu doar un minut înainte de finalul primei reprize, viespile au reușit să egaleze prin Josif Brezovec, după pasa excepțională a lui Vitalie Dmașcan cu călcâiul. Scorul a rămas neschimbat până la finalul partidei, încheindu-se cu 1 la 1.

Antrenorul Viespilor, Roberto Bordin, a declarat că jocul dur al adversarului, dar și greșelile de arbitraj, au avut un efect negativ asupra echipei sale.

„Suntem foarte indignați, chiar din primele minute s-a văzut că am fost faultați foarte mult. Arbitrul a omis foarte multe cartonașe galbene, probabil când era momentul oportun să le dea”, a spus Roberto Bordin, antrenor FC Sheriff.

De cealaltă parte, patronul Lupilor Galbeni, Adlan Siskanov, a susținut că meciul a fost unul corect și fără încălcări.

„Da, așa este joaca, unde a fost multă luptă și multă tensiune”, a mărturisit Adlan Sishanov, patronul Dacia Chișinău.

În cealaltă partidă, unica echipă din Divizia Națională care a rămas în preliminariile Europa League, Zaria Bălți, este deja la a doua înfrângere în campionat, după ce aseară a cedat în fața lui Milsami Orhei scor 1-0. Următoarea etapă a Diviziei Naționale se va disputa pe data de 22 -23 iulie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram