Un centru comercial din Shanghai a găsit soluția pentru a salva relațiile armonioase dintre membrii cuplurilor aflate la cumpărături: o cabină, unde domnii se pot relaxa și aștepta partenerele în timp ce acestea fac shopping, scrie Agerpres.

Centrul comercial Global Harbor, care găzduiește mai multe magazine de lux, a instalat patru „cabine de odihnă pentru soți”.

Aceste cabine transparente sunt echipate cu un scaun de masaj și un ecran unde domnii pot viziona emisiunea preferată sau juca un joc video. Prețul de instalare este de 40.000 de yuani (5.150 de euro) pe cabină. Bărbații își pot rezerva un loc în avans cu ajutorul telefonului mobil. Siesta este gratuită.

Foto: thestar.com.my

Foto: capitalfm.co.ke

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!