/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

O moldoveancă a devenit campioană mondială printre tineret la karate

missing
18 iulie 2017, ora 08:48

Gurenco, originară din Râbnița, s-a impus în categoria kumite cadeți 47 kg. Ea a avut un meci dificil doar în semifinale contra unei luptătoare din Italia, scor 4-3. În marea finală, Gurenco a obținut o victorie clară cu 8-0 în fața unei sportive din Spania. În urma succesului din Croația, Polina Gurenco rămâne pe primul loc în ratingul WKF.

La cea de-a X-a ediție a Cupei Mondiale la karate printre tineret au participat un număr record de sportivi – 2059 din 64 de țări. Moldova a mai fost reprezentată de Alexei Garștea, Vasile Oanta și Octavian Garștea.

Următoarea competiție va fi Campionatul Mondial de karate printre tineret, programat în perioada 25-29 octombrie la Tenerife (Spania).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram