/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Doi moldoveni anunțați în căutare internațională vor fi extrădați în țară

missing
18 iulie 2017, ora 14:30

La 16 iulie curent, a fost reținut cetățeanul B.V. în vârstă de 41 ani, în orașul Roma, Italia, fiind învinuit de comiterea tâlhăriei în scopul sustragerii avutului proprietarului ( art. 121 al. 2 CP RM, redacția 1961), anunțat în căutare internațională la 26 iulie 2016 de către IP Căușeni.

Iar un alt cetățean a Federației Ruse A.M în vârstă de 46 ani, anunțat în căutare internațională în anul 2004 pentru trafic ilicit de fiinţe umane (art. 113/2 al.3 Cod Penal RM, redacția 1961) de către Centrul pentru combaterea traficului de persoane, a fost reținut, ieri, 17 iulie curent, la intrarea în Georgia.

Persoanele sus menționate urmează să fie extrădate în Republica Moldova și predate organelor abilitate și deferit justiției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram