Suedezul Zlatan Ibrahimovic vrea să joace și în continuare sub comanda lui Jose Mourinho. Acesta și-a înscris ambii copii la Academia de Fotbal a lui Manchester United și a refuzat o ofertă generoasă din partea unui club de peste ocean. Contractul atacantului cu englezii a expirat pe 1 iunie.

Zlatan Ibrahimovic își dorește nespus de mult să încheie ce a început la Manchester și să revină, după accidentare, printre golgheterii din Premier League. După ce acesta și-a luat rămas bun de la colegii de pe Old Trafford, se pare că fotbalistul și-a schimbat planurile și se gândește la o eventuală revenire sub comanda lui Mourinho.

Astfel, după o întâlnire cu agentul său, Ibrahimovici a dat de înțeles că își va continua cariera alături de englezi și a ales să se recupereze la centrul de sănătate, aflat în proprietatea clubului Manchester. Mai mult, acesta a refuzat o ofertă venită de la clubul LosAngeles Galaxy, care se ridica la suma de 6,8 milioane de euro per sezon. Totodată, la începutul acestei săptămâni, atacantul în vârstă de 36 de ani și-a înscris cei doi fii la academia de fotbal a clubului englez.

În presă, se vehiculează că suedezul intenționează să semneze un contract cu Manchester în luna octombrie, care va fi valabil pentru 6 luni. Pentru gruparea engleză, Ibrahimovic a evoluat în 46 de meciuri, reușind să marcheze 28 de goluri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!