/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Ibrahimovic rămâne la Manchester. Fotbalistul a refuzat o ofertă de 6.8 mln euro per sezon

missing
18 iulie 2017, ora 16:14

Zlatan Ibrahimovic își dorește nespus de mult să încheie ce a început la Manchester și să revină, după accidentare, printre golgheterii din Premier League. După ce acesta și-a luat rămas bun de la colegii de pe Old Trafford, se pare că fotbalistul și-a schimbat planurile și se gândește la o eventuală revenire sub comanda lui Mourinho.

Astfel, după o întâlnire cu agentul său, Ibrahimovici a dat de înțeles că își va continua cariera alături de englezi și a ales să se recupereze la centrul de sănătate, aflat în proprietatea clubului Manchester. Mai mult, acesta a refuzat o ofertă venită de la clubul LosAngeles Galaxy, care se ridica la suma de 6,8 milioane de euro per sezon. Totodată, la începutul acestei săptămâni, atacantul în vârstă de 36 de ani și-a înscris cei doi fii la academia de fotbal a clubului englez.

În presă, se vehiculează că suedezul intenționează să semneze un contract cu Manchester în luna octombrie, care va fi valabil pentru 6 luni. Pentru gruparea engleză, Ibrahimovic a evoluat în 46 de meciuri, reușind să marcheze 28 de goluri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram