/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ New York: O căprioară a fost salvată de la înec de un patruped

missing
18 iulie 2017, ora 16:37

Numele câinelui salvator este „Storm” care, potrivit stăpânului său, a prins căprioara de ceafă și, exact ca un salvator, a adus-o la mal.

Cazul a avut loc în timp ce Mark Freeley se plimba cu patrupedul pe malul marii în Long Island (long ailand), New York. La un moment dat, câinele a sărit în apă după ce a zărit ceva mișcându-se.

După ce a ajuns la mal, căprioara s-a speriat de salvatorul ei și a intrat din nou în apă, însă de data aceasta a fost scoasă la mal de stăpânul câinelui. Ulterior, aceasta a fost dusă la un adăpost unde primește îngrijiri, fiind rănita la ochi în timpul operațiunii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram