/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Polițiștii au nimicit fâşii de cânepă sălbatică depistate în sectorul Botanica

missing
19 iulie 2017, ora 09:39

Astfel, în comuna Hulboaca pe un câmp a fost depistată o fâşie de cânepă sălbatică. În jur de 4000 de plante ce creşteau haotic şi aveau o înălţime de peste doi metri. La faţa locului au fost solicitaţi angajaţi ai serviciilor de salubrizare cu echipament special, fiind întreprinse lucrări de nimicire prin ardere a tufelor de cânepă.

În comuna Bubuieci a fost depistat un lot de pământ, pe care erau cultivate plante de cânepă pe o suprafaţă de aproximativ 25 ari. În acest context, ofiţerii de investigaţii urmează să identifice proprietarul lotului de pământ, pentru a depune explicaţii în legătură cu cultivarea şi creşterea plantelor. Conform legii, el riscă să fie cercetat penale şi sancţionat cu amendă în mărime de la 4 000 lei la 8 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 100 de ore.

Poliţia Capitalei continuă activităţile planificate în cadrul operaţiunii, iar persoanele implicate în aceste cazuri riscă să fie sancţionate penal conform legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram