/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Candu, despre protestele opoziției: „Sunt supărați că oamenii nu au răspuns inivitației”

missing
20 iulie 2017, ora 12:58

„Regret că și astăzi unii provoacă spiritele și cheamă la proteste agresive și la violență, iar unii dintre ei au intrat în confruntare cu forțele de menținere a ordinii publice, dar și cu cei care au venit să susțină votul mixt. Regret comportamentul domnului Năstase, care și-a permis să o tragă pe o doamnă de pe scenă. Sunt supărați probabil că oamenii nu au răspuns chemării și invitației. Condamn astfel de acte și violența în general”, a menționat Andrian Candu după ce Parlamentul a votat proiectul cu privire la sistemul mixt.

Speakerul a mai menționat că toți au dreptul să protesteze, dar în cadrul legal și le-a transmis și un mesaj în care le mulțumește celor care au venit să susțină schimbarea sistemului electoral.

Președintele Parlamentului a mai negat faptul că democrații ar fi adus forțat oamenii care să susțină votul mixt.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram