/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Dosarul Lucinschi. Magistrații au prelungit cu încă 30 de zile mandatul de arestare. Fostul deputat a ajuns la spital

missing
20 iulie 2017, ora 15:30

„Domul Chiril Lucinschi se află în concediu medical. Este internat în spital și nu a putut să se prezinte astăzi în instanța de judecată”, a declarat avocatul Corina Stratan.

„Învinuirea din 26 mai 2017 a fost completată cu un nou capăt de acuzare și anume falsul în declarații, manifestat prin includerea în declarațiile sale de avere și interese personale”, a susținut Eugen Rurac, procuror.

De astăzi, fostul deputat este cercetat și pentru fals în declarațiile de avere. Chiril Lucinschi a fost reținut pe 25 mai într-un dosar legat de fraudele bancare. El este cercetat pentru spălare de bani în proporții deosebit de mari, după ce, împreună cu alți trei agenți economici, ar fi accesat mai multe credite neperformante. De partea cealaltă, fostul politician se declară nevinovat și susține că a întors toate cele 5 milioane de lei, luate în credit în 2013.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram