/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Start TIFF Chișinău 2017! Iubitorii de film au de ales între lecții de cinema, întâlniri cu actori și regizori

missing
20 iulie 2017, ora 14:17

Pe lângă proiecțiile de filme, în cadrul festivalului vor avea loc lecții de cinema cu actorii Dorian Boguță și Andi Vasluianu. Mai mult, producătoarea și directorul executiv TIFF, precum și actori din filmele „Breaking News”, „Vara s-a sfârșit” și „Povestea iubirii” vor discuta cu publicul.

De la ora 21.30, astăzi, la cinematograful Buiucani, la proiecția cu intrare gratuită „America, venim!”, producătoarea filmului, Oana Giurgiu, se va întâlni cu oaspeții festivalului. O comedie în regia lui Răzvan Săvescu, pelicula ilustrează cu mult umor povestea unei trupe de teatru de provincie care zboară pentru prima oară în America.

Biletele pot fi cumpărate deja pe iTicket sau, începând de astăzi, 20 iulie, de la cinematograful Odeon. Prețul biletelor este de 30 de lei pentru o proiecție sau 250 de lei pentru un abonament general. Întreg programul îl puteți găsi aici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram