/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ S-a sinucis solistul de la Linkin Park, Chester Bennington. Avea doar 41 de ani

20 iulie 2017, ora 22:09

Potrivit oficialităţilor, trupul artistului a fost găsit cu puţin timp înainte de ora 9 dimineaţa.

De-a lungul timpului, Chester Bennington s-a confruntat cu dependenţa de alcool şi droguri. În trecut a declarat că a luat în considerare ideea de a se sinucide din cauza faptului că a fost abuzat sexual în copilărie de către bărbaţi. El era tatăl a şase copii din două căsătorii.

Bennington a fost prieten apropiat cu rockerul Chris Cornell , solistul trupei Soundgarden, care s-a spânzurat în luna mai a acestui an.

Chester Bennington a făcut istorie cu Linkin Park, cu piese precum „Numb“ şi „Breaking the Habit“, avea versuri care se concentrau pe lupte persoanale cu depresia şi dependenţa. Unul dintre ultimele single-uri lansate, „Heavy“, se concentra pe tema depresiei.

Chester Charles Bennington s-a născut la 20 martie 1976. A fost muzician, cantautor şi actor american, cunoscut mai ales ca vocalist principal al formaţiilor rock Linkin Park şi Dead by Sunrise.

Chester era originar din Phoenix, Arizona şi locuia în Los Angeles. Muzicianul a fost influenţat de stilul celor de la Loverboy, Foreigner şi Rush, visând sa fie al cincilea membru Depeche Mode.

Bennington s-a luptat cu dependenţa de droguri în adolescenţă.

Înainte de a se alătura trupei Linkin Park, Chester a fost vocalist în Grey Daze şi a părăsit trupa în 1998. Când era pe punctul de a renunţa la o carieră muzicală, Chester Bennington a ascultat o casetă cu Linkin Park şi s-a arătat interesat să colaboreze cu ei. S-a alăturat trupei Linkin Park în 1999.

Dupa ce a avut un succes total cu Linkin Park, în 2000, sănătatea lui era fragilă şi a înregistrat „Meteora“ fiind bolnav. Chester a avut probleme şi cu soţia sa, Samantha. Ei s-au căsătorit în 1996, pe 31 octombrie. În 2002, pe 19 aprilie, s-a născut fiul lor, Draven Sebastian. În primavara lui 2005, Chester s-a despărțit de iubita lui din adolescenţă. Cei doi fuseseră împreună aproape 9 ani.

La doar câteva săptămâni dupa despărţire, pe 2 mai 2005, Chester şi Samantha au divorţat oficial. În urma partajului, Chester şi-a pierdut aproape toată averea acumulată până atunci.

După câteva luni, pe 31 decembrie 2005, s-a căsătorit cu Talinda Bentley. În acel moment, ea era deja însărcinată. Pe 16 martie 2006 a venit pe lume Tyler Lee. Însă fericirea nu a durat prea mult, căci o fană nebună a început să-i terororizeze. Devon Townsend i-a spionat pe Chester şi pe Talinda, i-a spart parolele lui Chester de la conturile de email si s-a conectat la telefonul său mobil. I-a copiat numerele şi adresele de e-mail ale rudelor şi colegilor de trupă. Cea care l-a agresat a fost prinsă în noiembrie 2006. Astfel, Chester şi-a regăsit liniştea necesară pentru a lucra la albumul „Minutes to Midnight“.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram