/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Poliția a confiscat 300 de litri de vin. Urma să ajună ilegal în Ucraina

21 iulie 2017, ora 09:42

În data de 20 iulie 2017, polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord au desfășurat în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră „Larga” mai multe acțiuni pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu bunuri.

La intrarea în Cotiujeni, echipa mixtă de control a oprit în trafic un autoturism înmatriculat în Republica Moldova. Vehiculul era condus de un cetățean moldovean de 29 de ani, locuitor al satului Larga, Briceni. După verificarea documentelor de identitate, polițiștii de frontieră au purces la controlul mașinii, unde s-au depistat 10 saci, în care erau aranjate 200 de butelii, a câte 1,5 litri fiecare, pline cu alcool.

Conducătorul auto nu a putut prezenta actele ce ar demonstra proveniența băuturii, conform declarațiilor acestuia ar fi vorba despre 300 de litri de vin. Potrivit datelor operative preliminare, producția alcoolică urma să ajungă în mod fraudulos pe teritoriul Ucrainei.

În prezent, autovehiculul și vinul sunt reținute la Sectorul Poliției de Frontieră „Larga” până la elucidarea circumstanțelor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram