Viceprim-ministrul Octavian Calmîc, ministrul Economiei a avut o întrevedere cu reprezentanții companiei chineze Dynavolt, producătoare de dispozitive de stocare a energiei (acumulatoare de energie), condusă de Frank Chen, care s-au arătat interesați în a investi în deschiderea unei întreprinderi de fabricare a acumulatoarelor în Republica Moldova.

În cadrul acestei întrevederi, Viceprim-ministrul Octavian Calmîc a prezentat climatul favorabil pentru investiții în Republica Moldova, menționând că companiile chineze pot beneficia de condiții avantajoase oferite de zonele economice libere, precum și modalitățile de implementare a proiectelor comune de cooperare.

Reprezentanții companiei Dynavolt îți doresc deschiderea până în toamna anului 2017 a unei întreprinderi de fabricarea acumulatoarelor, bateriilor modulare flexibile pe bază de litiu de GWh pentru aplicații C & I și vehicule electrice.

Frank Chen, Director al Centrului internațional de business, a menționat că Dynavolt este unul dintre primii producători de electronice inovatoare și flexibile, și dispune de un sistem de management al bateriei foarte eficient și control independent al fiecărei serii de baterii.

Dynavolt este un producător și dezvoltator listat la bursă cu trei divizii principale: Baterii avansate (cu mai multe și diverse tehnologii), Vehicule electrice (producție și leasing) și Energie nouă și regenerabilă, modele de implementare a proiectelor EPC / BOT, dezvoltarea energiilor regenerabile și a proiectelor de stocare a energiei electrice, distribuția și vânzarea energiei electrice. DYNAVOLT își extinde rețeaua de vânzări în peste 90 de țări și regiuni de pe glob.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!