/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Investiții chineze: Până în toamnă, în Moldova ar putea fi deschisă o întreprindere de fabricare a acumulatoarelor

missing
21 iulie 2017, ora 07:30

În cadrul acestei întrevederi, Viceprim-ministrul Octavian Calmîc a prezentat climatul favorabil pentru investiții în Republica Moldova, menționând că companiile chineze pot beneficia de condiții avantajoase oferite de zonele economice libere, precum și modalitățile de implementare a proiectelor comune de cooperare.

Reprezentanții companiei Dynavolt îți doresc deschiderea până în toamna anului 2017 a unei întreprinderi de fabricarea acumulatoarelor, bateriilor modulare flexibile pe bază de litiu de GWh pentru aplicații C & I și vehicule electrice.

Frank Chen, Director al Centrului internațional de business, a menționat că Dynavolt este unul dintre primii producători de electronice inovatoare și flexibile, și dispune de un sistem de management al bateriei foarte eficient și control independent al fiecărei serii de baterii.

Dynavolt este un producător și dezvoltator listat la bursă cu trei divizii principale: Baterii avansate (cu mai multe și diverse tehnologii), Vehicule electrice (producție și leasing) și Energie nouă și regenerabilă, modele de implementare a proiectelor EPC / BOT, dezvoltarea energiilor regenerabile și a proiectelor de stocare a energiei electrice, distribuția și vânzarea energiei electrice. DYNAVOLT își extinde rețeaua de vânzări în peste 90 de țări și regiuni de pe glob.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram