Opt sportivi moldoveni vor concura la Jocurile Mondiale, care au demarat aseară la Wroclaw, Polonia. Moldova va avea reprezentanți la două probe, kickboxing și dansuri sportive.

Cei care vor încerca să cucerească medaliile sunt Gabriele Goffredo și Anna Matus, care au câștigat aurul la ediția precedentă, desfășurată în 2013 la Cali, Columbia. Ei vor evolua în proba latino.

Un alt cuplu, Dumitru Cușnir și Valeria Gumeniuc, va concura în proba standard. La kickboxing pentru Moldova vor evolua Alexandru Bejenaru, Denis Teleșman, Adrian Gologan și Pavel Voronin. Șeful delegației este președintele Federației de Dansuri Sportive din Moldova, Petru Gozun.

Jocurile Mondiale reunesc circa 4.000 de sportivi care concurează în 37 de sporturi, între care sporturi olimpice și alte genuri de sport care nu figurează în programul Jocurilor Olimpice, precum bowling, wakeboard, escaladă, biliard, sumo, kickboxing sau dansuri sportive. Competiția de la Wroclaw se va încheia pe 30 iulie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!