/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Procurorii vor contesta blândețea sentinței în cazul omorului mamei lui Dumitru Ciubașenco

missing
21 iulie 2017, ora 11:33

Crima a avut loc în ziua de 25 noiembrie 2014, pe str. Dimo din capitală, când un vecin de-al victimei, împreună cu concubina sa, au pătruns în locuinţa femeii. În urma unui conflict, bătrâna, în vârstă de 75 de ani a fost lovită cu un scaun, decedând pe loc.

Inculpatul, în vârstă de 55 de ani şi concubina acestuia, în vârstă de 31 de ani au fost învinuiți de procurori de comiterea omorului intenționat, săvârșit cu deosebită cruzime şi au solicitat condamnarea celor doi la 25 şi, respectiv 20 de ani de detenție.

Recent, însă, prin sentința Judecătoriei Chişinău, sediul Rîşcani, inculpatul a fost condamnat la 13 ani închisoare, iar concubina acestuia – la 2 ani închisoare, cu suspendare, după ce magistrații au recalificat acțiunile inculpatei conform unui articol mai blând.

Procurorii consideră această sentinţă ilegală şi anunţă că o vor contesta, insistând ca cei doi să fie condamnaţi la pedepse mai aspre pentru omor intenționat, săvârșit cu deosibită cruzime, comis de către două persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram