Tânărul care a fost filmat cum împușcă într-un local a fost audiat de procurorii Capitalei, având statut de bănuit în cadrul dosarului deschis pentru huliganism. Acesta este cercetat în stare de libertate, însă este obligat să se prezinte la procuror sau în instanță atunci când va fi solicitat acest lucru. Informația a fost oferită pentru TV8 de către procurorul interimar al municipiului, Vitalie Sibov, care însă a refuzat să ofere și alte detalii despre dosar.

Reamintim că, individul ar fi încercat ieri să zboare la Moscova, dar a fost oprit de poliția de frontieră, în timpul procedurii de control. Ulterior, el a fost escortat de polițiști la audieri. Incidentul, cu implicarea lui, a avut loc săptămâna trecută, la o terasă din sectorul Botanica, deținută de familia tânărului.

În timpul unei petreceri, băiatul s-a urcat pe una din mese și a tras de mai multe ori din pistolul traumatic. Acum el este cercetat pentru huliganism agravat și riscă până la 7 ani de închisoare. Tânărul, fiul unei femei de afaceri de la noi, nu a fost de găsit pentru comentarii.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!