Un chef cu alcool, dat în plină stradă, s-a încheiat neplăcut pentru patru bărbați. Aceștia au fost puși la pământ de mascații de la Fulger, după ce un martor i-a denunțat la poliție. Indivizii sunt cercetați acum pentru că nu s-au supus cerințelor legitime ale oamenilor legii.

Potrivit poliției, totul s-ar fi întâmplat pe o stradă din capitală, în jurul orei 23:00. Oamenii legii au fost alertați de un martor, iar venind la fața locului, echipajul de poliție a găsit patru bărbați consumând alcool, lângă un automobil parcat pe marginea drumului

„La cerințele legale de a se prezenta aceștia au devenit agresivi în declarații comportându-se neadecvat”, a declarat, pentru Tv8, Adrian Jovrmir, ofițerul de presă, Poliția Capitalei.

Vanzând că nu se pot isprăvi cu petrecăreții, polițiștii de la patrulare au chemat în ajutor mascații de la Fulger.

Într-un final, aceștia au fost încatușați și urcați în mașinile poliției. TV8 nu a reușit să afle și poziția bărbaților care apar în imagini.

Aceștia urmează a fi cercetatț pentru că s-au opus, cu rea voință, cerințelor legitime ale oamenilor legii.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!