/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Premierul român, la Chișinău. Mihai Tudose: „Guvernul va trebui să fie mai atent”

21 iulie 2017, ora 18:46

„Ceea ce este ieșit din comun, vă spun că și România a trecut prin așa ceva, este distorsionarea realității de acei neprieteni care au ajuns cu mesajul la Bruxelles întors complet. Guvernul de la Chișinău va trebui să fie mai atent și să explice de ce și cum se întâmplă aceste lucruri”, a declarat Mihai Tudose în cadrul unei conferințe de presă.

Vădit satisfăcut de răspunsul lui Mihai Tudose, premierul Pavel Filip i-a mulțumit oficialului de la București și a precizat că solicitarea Partidului Popular European este una politizată.

„Aceste declarații au fost făcute de către o familie politică și nu de către oficialii de la Bruxelles. Cu părere de rău, s-a reușit a fi exportată această polemică politică între formațiunile de la Chișinău pe platforma UE”, a declarat Pavel Filip în cadrul aceleiași conferințe de presă.

Proaspătul prim-ministru al României spune că a ales intenționat să vină la Chișinău în prima sa vizită oficială, pentru a exprima suportul României pentru țara noastră. După întrevederea cu omologul său, Pavel Filip, Mihai Tudose a discutat despre relațiile bilaterale și cu președintele Parlamentului, Andrian Candu. Actual premier al României se afla în această funcție de aproape o lună, fiind anterior ministru al Economiei în Guvernele Ponta și Grindeanu. Desemnarea acestuia a avut loc pe fondul unei crize politice declanșate în România.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram