/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Founder Institute Chisinau: Cunoaște-i pe cinci antreprenori ce și-au dezvoltat ideile de afaceri în cadrul programului

22 iulie 2017, ora 13:05

Mai mult ca atât, pe lângă ceremonia de absolvire oaspeții prezenți la eveniment vor avea ocazia să asiste la prezentarea startupurilor finaliste, dar și să afle ce echipe vor câștiga călătoria în Silicon Valley și cei 60 000 MDL investiții inițiale.

Startupurile ce vor prezenta sunt:

  • Enverance, fondator Alexandru Iscenco;
  • BookVoyager, fondatori Iulian Gulea și Alexandru Varacuța
  • Duckinder, fondator Mariana Stratulat;
  • Corbelium, fondator Victor Dubasaru.

Pentru bilete gratuite, click aici.

Agenda evenimentului:

  1. Recepție și networking;
  2. Mixbook: I have my MVP, what is next? Speakeri: Tuker Taylor, VicePreședinte Marketing Strategic, Tony Lam, Director Managementul Produselor, Maxim Shuster, designer UX/UI;
  3. Sergiu Matei: From Moldova to the world;
  4. Prezentarea startupurilor;
  5. Discursurile partenerilor programului;
  6. Premierea absolvenților și câștigătorilor programului;
  7. Socializare, bere și pizza.

Speakerii prezenți la eveniment:

  1. Tucker Taylor, VicePreședinte Marketing Strategic Mixbook

Tuker Taylor a lucrat anterior timp de 4 ani ca director al Search Media la Agenția de Marketing iCrossing și 2 ani în calitate de Director Senior Marketing Online la Rocket Lawyer, o platformă bazată pe cloud care vizează oferirea de asistență juridică accesibilă și accesibilă publicului. Este specializat în achiziționarea de clienți și programe de optimizare a ratei de conversie, coordonarea echipelor de SEM, achiziții de marketing, eCommerce. La Mixbook lucrează din 2015. Aici gestionează creșterea companiei prin programe de testare A / B, dezvoltă și lansează noi produse și campanii de achiziție a clienților.

  1. Tony Lam – Director Managementul Produselor Mixbook

A lucrat anterior la Yahoo, gestionând strategiile de produs și tehnologie. A condus inițiativele tehnice strategice la nivel de companie, într-o organizație matrice. A coordonat o echipă virtuală de tehnicieni de rang înalt din diferite domenii pentru a produce un efort de modernizare complez la nivel de CEO pentru construirea de software a companiei și pentru infrastructura sistemelor de operare. IPv6: a condus o echipă transfrontalieră și a lansat un eveniment global IPv6 pentru Yahoo. Are mai mult de 16 ani experiență în domeniu (6 ani ca dezvoltator). Lucrează la Mixbook de 2 ani.

  1. Maxim Shuster – Designer UX/UI la Mixbook

Este designer visual din anul 2007. Este specializat în Branding, UX, identitate vizuală. Abilități profesionale: wireframing, hărți ale site-urilor, strategie de conținut, arhitectură informațională generarea de concepte, compilări Lo-fi, computere hi-fi, Lucrul cu dev, QA. Lucrează la Mixbook de de 2 ani, gestionează cercetarea utilizatorilor, realizează brainstormingul de testare A / B, coordonează fluxurile de utilizatori, testele de utilizator, fișierele hi-uri și livrările finale.

  1. Sergiu Matei – Co-fondator Dreamups și Director Local Founder Institute Chisinau

Are experiență în domeniul social de mai mult de opt ani. A fost Președinte AIESEC Moldova, fondator JCI Moldova – Camera tinerilor antreprenori, a participat ca trainer în diverse proiecte sociale finanțate de organizațiile, precum: UNDP, Ambasada SUA, Fundaţia Est-Europeană, Rotaract, Lions Club și altele. Pe lângă experiența de voluntariat, în ultimii șapte ani a dezvoltat o serie de afaceri în domeniul online și tehnologiilor informaționale. La moment este consultant în afaceri atât în Moldova cât și peste hotarele țării, este trainer acreditat și coach.

Founder Institute este cel mai mare program de lansare a startupurilor din lume creat în Silicon Valley. Acest program este prezent în peste 100 de orașe și 58 de țări. Graţie  programului, participanții acestuia au lansat până acum peste 2 000 de companii, ce au creat în total 15 000+ joburi. La Chișinău, acest program a fost lansat și implementat cu succes în anul 2016, de către Dreamups Innovation Campus. În prima ediție a programului au participat 26 de tineri, 6 dintre ei fiind desemnați finaliști.

* Partner General Dreamups – Orange Moldova. Evenimentul este sprijinit de Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova) și Guvernul Suediei. Partenerul evenimentului – Mixbook Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram