Conform informațiilor Serviciului Situații Excepționale al MAI pe parcursul zilei de ieri peste 6000 de oameni s-au adresat la punctele de reabilitare instalate de salvatori în țară. Persoanele au avut parte îngrijiri calificate și s-au protejat de caniculă în orele de vârf.

Angajații Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale au dublat numărul corturilor în municipiul Chișinău. Astfel în parcurile capitalei au mai fost instalate alte 4 puncte. În total în țară salvatorii au amenajat 17 corturi, iar în intervalul orelor 10.00 – 18.00 oamenii pot beneficia de apă și îngrijiri calificate.

Conform informațiilor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI până la moment puncte de reabilitare sunt instalate în municipiile Chișinău, Cahul și Bălți, dar și raioanele Căușeni, Călărași, Ungheni, Strășeni și Comrat. Acestea vor funcționa pe parcursul zilelor cu temperaturi toride.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!