/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Chirtoacă cere ajutor instituțiilor europene în dosarul parcărilor cu plată

missing
24 iulie 2017, ora 15:44

„Astăzi m-am prezentat la procuratura pentru a continua studierea materialelor dosarului așa cum am fost chemat vineri, 21 iulie. În loc să-mi fie prezentate materialele, mi s-a adus la cunoștință ca procurorul de caz a plecat în concediu, iar dosarul este trimis în judecată, cu încălcarea legii, fără să avem posibilitatea să-l studiem până la capăt și fără să vedem pe video confruntările, alte materiale etc. Apoi, conform CPP trebuia să formulam cereri, demersuri, întrebări etc”, scrie Chirtoacă.

Edilul a publicat o scrisoare adresată partenerilor externi cu privire la acest caz, precum și poza cu pisica din Germania, care figurează ca probă la dosar.

Dorin Chirtoacă a fost reținut pe 25 mai de către ofițerii CNA în dosarul parcărilor cu plată. El este acuzat de fapte de corupție în dosarul parcărilor cu plata dar și de trafic de influență. Edilul capitalei se declară în continuare nevinovat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram