Rudele bărbatului din imagine au alertat cu disperare poliţiştii sectorului Râşcani, declarând că, bărbatul din imagine în vârstă de 63 ani, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Potrivit informaţiilor prezentate poliţiştilor, bărbatul a dipărut în ziua de 19 iulie curent, de la Dispensarul Narcologic Republican din strada Gheorghe Madan al sectorului Râşcani. El s-a dovedit a fi originar din raionul Nisporeni şi a fost transportat la dispensar, întrucât ar suferi de o maladie incurabilă.

În ziua dispariţiei sale, bătrânul era îmbrăcat în cămaşă albastră combinată cu alb, pantaloni negri şi încălţat în şlapi de culoare albaştri. Semnalmentele caracteristice: corpolenţă slabă, părul tuns scurt de culoare gri, ochi albaştri.

În acest context Poliţia Capitalei solicită ajutorul cetăţenilor, în caz de depistare a bătrânului, să comunice informaţiile la numerele de contact: 0 683 07 754 / 0 691 50 993.

Foto: politicapitalei.md

Foto: politicapitalei.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!