Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI a fost alertat pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit în această dimineață la depozitul de crengi și arbori de pe stadionul republican din capitală.

Apelul la Serviciul 901 a fost recepționat la ora 04.30 de minute. La fața locului, conform numărului sporit de intervenție au fost îndreptate 16 autospeciale de intervenție cu un efectiv de peste 80 de persoane.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au fost formate 4 sectoare de luptă, iar datorită intervenției eficiente focul este ținu sub control.

Conform datelor operative ale Serviciului Situații Excepționale nu au fost înregistrate victime. Întreaga garnizoană a Serviciului Salvatori și Pompieri este ridicată în regim de alertă.

Menționăm că, anterior, a fost cuprins de flăcări și teritoriul din apropierea cimitirului „Sfântul Lazăr”, dar și o gunoiște din sectorul Buiucani din Capitală.

Foto: Facebook/Ricky Shor

Foto: Facebook/Ricky Shor

Foto: Facebook/Ricky Shor

Foto: Facebook/ Nastea Gotulea Ilescu

Foto: Facebook/Artem Muratvitchi

Foto: Facebook/Artem Muratvitchi

Foto: Facebook/Corneliu Maftuleac

Foto: Facebook/Ilian Cașu

Foto: Facebook/Ilian Cașu

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!