/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO, VIDEO/ Incendiu de proporții pe Stadionul Republican din Capitală. Au luat foc crengile depozitate

24 iulie 2017, ora 18:00

Apelul la Serviciul 901 a fost recepționat la ora 04.30 de minute. La fața locului, conform numărului sporit de intervenție au fost îndreptate 16 autospeciale de intervenție cu un efectiv de peste 80 de persoane.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au fost formate 4 sectoare de luptă, iar datorită intervenției eficiente focul este ținu sub control.

Conform datelor operative ale Serviciului Situații Excepționale nu au fost înregistrate victime. Întreaga garnizoană a Serviciului Salvatori și Pompieri este ridicată în regim de alertă.

Menționăm că, anterior, a fost cuprins de flăcări și teritoriul din apropierea cimitirului „Sfântul Lazăr”, dar și o gunoiște din sectorul Buiucani din Capitală.

Foto: Facebook/Ricky Shor

Foto: Facebook/Ricky Shor

Foto: Facebook/Ricky Shor

Foto: Facebook/ Nastea Gotulea Ilescu

Foto: Facebook/Artem Muratvitchi

Foto: Facebook/Artem Muratvitchi

Foto: Facebook/Corneliu Maftuleac

Foto: Facebook/Ilian Cașu

Foto: Facebook/Ilian Cașu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram