/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Înotătorul Michael Phelps s-a luat la întrecere cu un rechin. Iată cine a ajuns primul la finiș

24 iulie 2017, ora 16:04

În urma întrecerii rechinul a ajuns primul la finiș, însă rezultatele sportivului sunt remarcabile, acesta reușind să înoate sub apă cu o viteză de 8-10 km/h.

Potrivit digisport.ro, înotătorul american a purtat un costum special conceput pentru acest eveniment desfăşurat în Africa de Sud, amplificându-şi astfel în mod semnificativ performanţele, viteza sa maximă rămânând însă sub cea pe care o poate atinge un rechin alb în timpul accelerărilor explozive, de 40 km/h.

De-a lungul timpului, şi alţi sportivi cunoscuţi şi-au măsurat capacităţile fizice cu cele ale animalelor, din diverse motive, printre care Bryan Habana, care s-a întrecut cu un ghepard, Filippo Magnini, care s-a întrecut cu doi delfini, Jesse Owens, care a concurat cu caii pe hipodrom sau Denis Northcutt, care s-a întrecut cu un struț.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram