Poliţiştii sectorului Ciocana întreprind măsuri şi acumulează informaţii despre femeile ce apar în imagini, care se pare că ar fi de etnie romă. Acestea sunt căutate, pentru că au sustras un cărucior pentru copii de pe holul unui bloc de locuit din bulevardul Mircea cel Bătrân al sectorului Ciocana.

Infracţiunea a fost comisă recent, după ce poliţiştii au stabilit complicitatea acestora, fiind vizionate secvenţele video de la camerele de supraveghere, instalate la casa de locuit. Potrivit proprietarului căruciorului, paguba materială pricinuită ar fi suma de 4 000 lei. În urma investigaţiilor demarate, poliţiştii au constatat că, suspectele nu locuiesc pe această adresă, întrucât au intrat în bloc când o locuitoare a deschis uşa de acces la scară. Ulterior, individele ies din bloc cu căruciorul şi se deplasează într-o direcţie necunoscută.

În acest context a fost dispusă iniţierea unei cauze penală pentru furt, iar suspectele riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Persoanele care deţin informaţii despre locul aflării şi identitatea acestora, sunt rugate să le comunice la numărul de contact: 0 691 50 993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!