/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Au mers la pescuit ilegal și au tras din armă asupra unor angajați de stat

missing
25 iulie 2017, ora 10:06

Echipajul de patrulare deplasându-se în regiunea respectivă au observat o mașina de model „Mercedes” care se deplasa pe câmp. După ce inspectorii de patrulare au stopat automobilul, s-a stabilit că la volan se afla o femeie de 38 de ani, iar cu ea încă doi bărbați, de 41 și 42 de ani, toți locuitori ai satului Calfa din Anenii Noi.

În urma verificării portbagajul automobilului, ofițerii de patrulare au depistat două arme și o pereche de cizme de pescuit. Întrebați, bărbații au recunoscut că erau la pescuit ilegal, însă când au fost observați de angajații Serviciu Piscicol, s-au eschivat de la fața locului și au folosit arma de foc pentru a scăpa de ei.

La fața locului, angajații INP au solicitat grupa operativă și Serviciul Piscicol. Persoanele suspecte au fost escortate la Inspectoratul de Poliție pentru documentarea cazului.

Foto: Facebook/IGP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram