/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O vameșă de la Aeroportul Chișinău riscă să fie suspendată. A pretins bani de la două pasagere

missing
25 iulie 2017, ora 10:43

Serviciul Vamal s-a autosesizat pe marginea acestui caz și a deschis o anchetă internă. În cazul demonstrării culpabilității persoanei vizate, aceasta riscă eliberare din serviciu.

Totodată, Serviciul Vamal solicită sesizarea autorității despre eventualele abuzuri admise de către colaboratorii vamali prin intermediul Liniei specializate anticorupție la numărul de telefon (+373 22) 574-111.

Toate sesizările sunt preluate de către ofițerii Direcției integritate și supraveghere a Serviciului Vamal pentru examinare și întreprinderea măsurilor legale ce se impun, cu asigurarea concomitentă a confidențialității persoanei care a depus denunțul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram