Echipa moldovenească Sheriff Tiraspol a ajuns ieri în capitala Azerbaijanului, Baku, unde se pregătește pentru prima confruntare din cadrul etapei a treia preliminară Champions League. Tiraspolenii au fost cazați într-un hotel de cinci stele.

Fotbaliștii echipei Sheriff au ajuns cu bine la Baku, iar capitala Azerbaidjanului i-a întâmpinat cu vreme frumoasă și soare din plin. Elevii lui Roberto Bordin au fost cazați regește într-un hotel de cinci stele situat pe malul mării Caspice, unde se bucură de „conforturi alese”.

Duelul, care are o importanță majoră pentru viitorului formației Sheriff în cupele europene, se va disputa pe stadionul Tofic Bahramov din Baku. Pe acest teren își dispută meciurile de acasă atât echipa Qarabah, cât și naționala Azerbaijanului.

Adversara Sheriffului, care este și campioana Azerbaijanului, în ultimele 5 meciuri a înregistrat 2 victorii și 3 înfrângeri. De cealaltă parte, viespile au 2 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!