/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Flăcările cuprind Europa și Asia. Zeci de mii de hectare au ars din cauza incendiilor

missing
25 iulie 2017, ora 19:17

Starea de urgență este menținută în 17 regiuni din Siberia și estul Rusiei. Localnicii spun că în această vară s-au înregistrat cele mai înalte temperaturi de până acum, în jur de 35 de grade Celsius, și că acestea continuă să crească în fiecare an.

Autoritățile au apelat la o soluție care este introdusă în nori pentru a provoca, artificial, căderi de precipitații. De la începutul acestei luni, în Yakutia au avut loc 12 incendii, fiind cele mai puternice și devastatoare de până acum.

Nu doar Asia este afectată de incendii. În Europa, mai exact în Franța, flăcările iau amploare și se extind rapid din cauza vânturilor puternice. Pompierii luptă continuu pentru a stinge flăcările, iar estimările sunt că peste 1.400 hectare de păduri au fost pârjolite de foc. Cele mai afectate zone sunt în sudul țării și în insula Corsica.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram