social

/VIDEO/ Furt în microbuzul 162. O femeie, reţinută în flagrant delict după ce a furat două portmonee

25 iulie 2017, ora 09:54
Distribuie:

Victimele s-au dovedit a fi originare din raionul Ialoveni, cu vârstele 22 ani şi respectiv 52 ani, care au declarat poliţiştilor că, suma pagubei materiale ar fi de aproximativ 9.000 lei. Bunurile sustrase au fost depstate asupra suspectei şi returnate victimelor.

În cadrul audierilor bănuita şi-ar fi recunoscut vinovăţia, care s-a dovedit a fi în vârstă de 36 ani, fiind reţinută pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.

Ulterior, poliţiştii au desfăşurat percheziţii autorizate la domiciliul ei, unde au fost depistate nişte bunuri materiale şi câteva portmonee a căror provenienţă n-a fost demonstrată.

Ea este cercetată penal pentru pungăşie şi riscă închisoare de până la 4 ani cu amendă în mărime de la 11.000 lei la 27.000 lei.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram