/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/DOC/ Ministerul Sănătății a chemat în judecată absolvenții de la Medicină. Le cere câte 235.000 de lei

missing
26 iulie 2017, ora 08:33

Solicitarea este semnată de către viceministru al sănătății, Oleg Creciun, iar potrivit lui Daniel, au fost trimise peste 100 de cereri de chemare în judecată.

„Ministerul Sănătăți a acționat în judecată pe unii colegi de-ai mei, cerând de la fiecare suma de 235.000 de lei, pentru că nu s-au angajat în spitalele în care au fost trimiși de către minister. Asta nu e glumă. Ei chiar au făcut-o și cică sunt deja peste 100 de cereri de chemare în judecată. Abia aștept și cererea mea de chemare în judecată, pentru că nu m-am dus la muncă la Spitalul din Șoldanești”, a scris acesta în dreptul postării.

Solicitarea îi vizează pe cei care au fost la buget și au primit bursă pe parcursul anilor de studii.

Foto: facebook.com/Daniel Moscalenco

Știrea se actualizează.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram