/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Un șeic din Emiratele Arabe Unite, interesat să deschidă la Chișinău un centru financiar modern

missing
26 iulie 2017, ora 14:31

În cadrul dialogului părțile au discutat posibilitățile de realizare a unor proiecte investiționale în domeniile de interes major pentru economia Moldovei. În același context s-a vorbit despre astfel de sectoare cum ar fi: sectorul de prestare a serviciilor, sectorul financiar, tehnologiilor informaționale și telecomunicațiilor, sectorul agricol și al infrastructurii.

Șeful statului s-a arătat interesat de propunerea delegației arabe de a deschide în Republica Moldova un centru financiar care ar presta servicii de oferire a tehnologiilor financiare moderne la nivel internațional.

Președintele Igor Dodon a optat pentru un dialog continuu și eficient dintre RM şi EAU pe dimensiunea comercial – economică.

În următoarele zile delegația urmează să viziteze mai mulți agenți economici și zone economice libere din Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram